Innoform søker Solid Works/Inventor freelancer!

Er du råtass på 3D CAD i Solid Works eller Inventor? Da vil vi gjerne gjøre fra deg!

Innoform trenger deg som kan bistå med 3D CAD som freelancer, og helst er lokalisert i Asker/Røyken/Hurum eller i nærheten.
Det hender vi trenger ekstra kapasitet på tegning og konstruksjon av produkter, deler og komponenter, 3D modeller og arbeidstegninger. Helst har du også egne verktøy.

Høres dette interessant ut? Send oss en epost eller ta en telefon da vel!

SW.jpg

Innoform får nytt kontor i Slemmestad!

moving-.jpg

Innoform får nå nytt kontor i Slemmestad, og vil veksle litt mellom addressene etter behov. Derfor er det lurt å kontakt før du kommer på besøk!
Addressen i Slemmestad er:

Innoform AS
Vaterlandsveien 19
3470 Slemmestad

I Slemmestad blir Innoform medlem av Colab, (i samme bygg som Frode Stenberg AS). Vi vil kunne treffes på begge lokasjoner fremover, både Slemmestad og Klokkarstua.

COLAB_black_undertekst.png

Totalleverandør for søknadsprosessen i byggesaker, raskt og rimelig

Innoform samarbeider med Proinvenia.no og tilbyr komplette byggesøknader for din byggesak. Sammen leverer vi alt du trenger av underlag til søknadsprosessen, med rådgivning, oppmåling, tegning og ferdige søknader.

Prosessen er normalt at Innoform stiller på befaring sammen med deg, og tar en gjennomgang av behov og løsninger, og trengs det tegningsunderlag, tas det nødvendige mål for dette. Vi tegner opp eksisterende bygg med plan/fasader/snitt mm etter hva som trengs, og egen tegning med tiltak samt situasjonsplan. Der det er krav om ROS analyser (risiko- og sårbarhetsanalyse), ved hellende tomter, vann osv, kan vi ordne dette.
Vi kan også lage 3D illustrasjoner til byggesøknader og salgsprospekter, eller til å teste ut løsninger og farger, både inne og ute. 
Vi har også gode samarbeid med entreprenører og håndverkere til ditt behov.

Raskt, rimelig og effektivt! 

2018-0007 test.png
ViewA.jpg

Stands og utstillinger - det du trenger, når du trenger, der du trenger. Knirkefritt!

Messestand front.jpg

INNOFORM kan designe og utforme kreative og effektfulle stands og utstillinger for ditt behov, med god bruk av både moduler og spesialproduksjon, og med montering, produksjon, demontering og lagring.
Gjennom vår eminente samarbeidspartner Messetjeneste.no, kan vi levere all logistikken du måtte trenge, i hele landet - være seg for små og store pop-ups, utstillinger i butikk, eller på de store internasjonale messearenaene.

Messestand side.jpg

Hvordan kan satsning på bærekraft hjelpe din virksomhet?

Bærekraft og grønt samarbeid bidrar positivt på bunnlinjen

bærekraftsmål.png

Det satses idag mer på å sikre en bedre fremtid både for egen virksomhet og for verdens befolkning, og det blir et stadig bredere samarbeid for å få dette til.
Alle ledd fra kunde til produsent, finansinstitusjonene og myndighetene, jobber nå tettere sammen, og stiller mer krav til at en grønn linje følges i alle ledd av en virksomhet.
FN's bærekraftsmål er et godt verktøy som gir nyttige retningslinjer med positiv effekt.

En bedrifts gode omdømme er idag et stadig økende krav til å kunne lykkes.

Det er utrolig mange måter å styre sitt virke og drift inn i en bærekraftig retning, og det er faktisk også mye å spare - det viser seg å være positivt på bunnlinjen å ta grønt grep om sin drift og produksjon, i tillegg til å skape en positiv bevisstgjøring blant sine kunder og ansatte, og ikke minst bygge en bedre fremtid for oss alle.

Global awareness - global opportunity

Denne bevisstgjøringen om bærekraft kan faktisk skape fantastaske muligheter for de bedriftene som ønsker det!

Hva kan du gjøre for å ta et slikt første steg for din virksomhet? 

INNOFORM hjelper deg å finne noen områder det går an å starte med - og når du først er igang, lover vi deg at man blir sulten på mer, når man ser den gode effekten! 

Vi tegner ditt hus og gir råd og veiledning i ditt byggeprosjekt

Trenger du å få laget tegningsunderlag til byggesøknader, med plan/fasader/snitt/situasjonskart? Ønsker du tips og råd til oppussing? 
Innoform kan hjelpe deg med dette, med befaring og oppmåling, rådgivning og veiledning, opptegning mm. 
Vi kan også lage 3D illustrasjoner til byggesøknader og salgsprospekter, eller til å teste ut løsninger og farger, både inne og ute. 

Raskt og effektivt! 
 

2018-0007 test.png
ViewA.jpg

Farge

Farge

Dersom man er involvert i utarbeidelsen av design eller visuelle kreasjoner, vil det være verdifullt å ha en forståelse av farger. Valg av farger kan ofte synes mystisk, og mange tenker at fargevalg er noe man må snuble over, eller bare føle at et valg «føles riktig». Men her vil vi forsøke å gi deg en grunnleggende innsikt som kanskje gjør deg mer selvsikker i dine valg av farger.

Read More

Sykkelbibliotek, bysykkel og tilbehør

Vi jobber med spennende konsepter innenfor delte sykkel-løsninger, som by-sykkel og bygde-sykkel. Vi ønsker imidlertid å tilby slike løsninger og konsepter til mange flere enn kun de største byene, og med flere alternativer for finansiering. Vi kaller vårt konsept "sykkelbibliotek".

Vi ønsker å hjelpe det offentlige og det private med å få folk i bevegelse, både i det som er pendling og rekreasjonstransport, ballbinger og skateparker mm, og utemøbler og servicestasjoner.

Med en solid leverandør fra Tyskland/Polen, og med våre ideer for bruk og implementering, står vi sterkt til å kunne levere et moderne, fleksibelt og godt utvalg innen sykkelløsningene, både sykler, stasjoner, og delingsteknologien. Vi har gode partnere innen installasjon, service og vedlikehold. Og vi har gode leverandører og produsenter for andre type installasjoner, møbler og servicestasjoner.

Kikk innom www.urban-ecoMotion.no for mer info.

Claro : visuelt verksted tilbyr nå webproduksjon til en lavere pris i en tidsbegrenset periode for å sikre at våre kunder får den tilstedeværelsen de trenger på internett og i sosial medier.

Ut Juni kan vi nå produsere webdesign, oppsett og publisering av web for ditt firma, for 6490,-
(+ domeneregistrering, webhotell mm, som utgjør ca 1500,- i eksterne utgifter).
Dette gjelder nyetablering av normalt str. nettsted, passende de fleste små til mellomstore bedrifter.

Vi kan også uforpliktende konsultere evt behov på eksisterende nettsteder dere måtte ha, og hjelpe med fornyelse og oppdatering dersom det er behov eller ønske for det.
Vi kan også hjelpe med logo, profil osv.

Vi sikrer også at deres budskap ser bra ut på alle medier, også på pad og mobiltelefon, som også blir mer og mer brukt. Idag er dette en svært viktig plattform å vise seg i og å være aktiv i, for å nå frem til de kundegruppene man ønsker å treffe. 

Ta kontakt om dere tenker på å etablere dere på nett, fornye den løsningen dere allerede har, eller ønsker råd og veiledning ift hvor dere ønsker å komme for å nå ønsket mål!
 

Sykkelpleie og el-sykkel lading, på lager nå!

Claro har tegnet Sykkelpleie-stasjon og el-sykkel lademodul med Caverion for Avantor, lansert på Sykle Til Jobben dagen 2015. Til plassering rundt langs der alle dere sprekinger sykler!
Disse er modulbasert, og kan tilpasses ønsket behov og profil. Opplegg for verktøy, luft, vann, og muligheter for lading av el-sykler. Leveres til firmaer, lag og foreninger, kommuner mfl. Ta kontakt for mer informasjon!

Max/Vray - Gamma/output - Linear Workflow

Dette er for de spesielt interesserte, for her skal vi se litt på problematikken rundt Gamma innstillinger i 3DS Max og hvordan output blir for rendringene. Det er mange som lurer på disse tingene, så her kan man få litt forklaring på hva som skjer. Håper dette kan være til hjelp.

Klikk her for å se mer om dette, eller klikk på bildet:Claro ønsker kontakt med 3D modellerer i SolidWorks/Inventor

Vi trenger mer kapasitet på tegning/konstruksjon i SolidWorks eller Inventor, og ønsker kontakt med noen som kan levere det på timebasis når vi har behov i våre prosjekter.

Du må kunne kommunisere godt, og ha praktisk innsikt og forståelse for tekniske løsninger.
Din lokalisering er ikke viktig, men du må ha egne verktøy.

Ta kontakt, så kan vi ta en nærmere prat.