Sykkelbibliotek, bysykkel og tilbehør

Vi jobber med spennende konsepter innenfor delte sykkel-løsninger, som by-sykkel og bygde-sykkel. Vi ønsker imidlertid å tilby slike løsninger og konsepter til mange flere enn kun de største byene, og med flere alternativer for finansiering. Vi kaller vårt konsept "sykkelbibliotek".

Vi ønsker å hjelpe det offentlige og det private med å få folk i bevegelse, både i det som er pendling og rekreasjonstransport, ballbinger og skateparker mm, og utemøbler og servicestasjoner.

Med en solid leverandør fra Tyskland/Polen, og med våre ideer for bruk og implementering, står vi sterkt til å kunne levere et moderne, fleksibelt og godt utvalg innen sykkelløsningene, både sykler, stasjoner, og delingsteknologien. Vi har gode partnere innen installasjon, service og vedlikehold. Og vi har gode leverandører og produsenter for andre type installasjoner, møbler og servicestasjoner.

Kikk innom www.urban-ecoMotion.no for mer info.